Šport > Košarka
3391 ogledov

Dončić zadeval, nato proslavil na zanimiv način ...

Luka Dončić trening PrtSc
Slovenski zvezdnik v vrstah Dallasa je pokazal nekaj plesnih gibov.

Košarkarji moštva Dallas Mavericks se pripravljajo na ponoven zagon rednega dela lige NBA, na treningih v Orlandu pa med Telički vlada sproščeno vzdušje.

Po zmagi nad LA Lakers (108:104) se bodo Teksačani v nedeljo zvečer udarili z Indiana Pacers, dva dni kasneje pa še s Philadelphia 76ers, kar bo njihova generalka pred uvodnim obračunom v konkurenci proti Houston Rockets.

Na srečanju proti Jezernikom je Luka Dončić odigral le 16 minut, nato pa odšepal s parketa zaradi poškodbe gležnja. Do takrat je Ljubljančan dosegel 14 točk, pet skokov in šest asistenc.

Spalding NBA žoga Kršil pravila Šport NBA zvezdnik: Odšel na pogreb očeta, končal v striptiz klubu

Iz tabora Dallasa so po srečanju sporočili, da poškodba ni hujše narave, tako da Dončića niso odpisali za obračun proti Indiani. In sodeč po treningu za to niti ni razlogov.

V soboto je Dončić namreč v družbi Kristapsa Porzingisa treniral met in pri tem pridno zadeval. Med vadbo je slovenski reprezentant pokazal tudi nekaj plesnih gibov, s katerimi je nato "okužil" še ostale udeležence treninga.

Zion Williamson NBA Šport Zion se vrača v "mehurček", Sabonis odhaja

Mavericks so pred prekinitvijo sezone zaradi pandemije covida-19 zasedali sedmo mesto v zahodni konferenci. Na 67 tekmah so zbrali 40 zmag in 27 porazov ter si praktično že zagotovili nastop v play-offu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice