Šport > Košarka
5904 ogledov

Ojoj ... Ne boste verjeli, na kaj je pozabil Porzingis!

Kristaps Porzingis Reševalni pas/Twitter
Latvijski zvezdnik ni smel zaigrati na drugem pripravljalnem srečanju Dallasa po premoru zaradi covida-19. Razlog za njegovo odsotnost je bizaren.

Dallas Mavericks so v nedeljo zvečer po srednjeevropskem času začeli svojo drugo prijateljsko tekmo pred ponovnim zagonom rednega dela sezone, na njej pa v obračunu proti Indiana Pacers niso mogli računati na Kristapsa Porzingisa.

Latvijec, ki je za Luko Dončićem drugi najpomembnejši igralec Teličkov, je namreč prekršil protokol za zajezitev širjenja novega koronavirusa, ki se ga v "mehurčku" v Orlandu držijo zelo striktno.

In Porzingis je pravico za nastop proti Indiani izgubil zaradi pozabljivosti. V soboto namreč ni odšel na obvezno testiranje za covid-19 in tako mu je zdravniško osebje prepovedalo igranje.

Luka Dončić trening Video Šport Dončić zadeval, nato proslavil na zanimiv način ...

"Kristaps nam danes ne bo na voljo. Včeraj je prekršil protokol. Ni se testiral. Preprosto je pozabil na test. Kadar se zgodi kaj takega, se košarkar naslednji dan ne sme pridružiti ekipi. Danes se bo odpočil in pričakujem, da bo jutri spet z nami," je novinarjem pred tekmo s Pacers povedal trener Dallasa Rick Carlisle.

Potem, ko je bil zaradi poškodbe gležnja za srečanje proti Indiani sprva vprašljiv Dončić, so Telički tik pred zdajci ostali brez drugega evropskega zvezdnika.

Redni del lige NBA se bo za Dallas začel v noči na 1. avgust po našem času. Telički se bodo v teksaškem obračunu pomerili s Houston Rockets.

Spalding NBA žoga Kršil pravila Šport NBA zvezdnik: Odšel na pogreb očeta, končal v striptiz klubu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice