Šport > Košarka
12306 ogledov

Razigrani Dončić z neverjetnim metom poskrbel za začudenje

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
V nedeljo pozno zvečer so se Dallas Mavericks pomerili z Indiana Pacers.

Luka Dončić je ob porazu Dallasa (118:111) dosegel 20 točk, 11 skokov in devet asistenc, a to ob odsotnosti Kristapsa Porzingisa ni bilo dovolj za drugo zaporedno zmago na pripravljalnih tekmah.

Luka Dončić Mavs Pacers Video Šport Dončić stopnjuje formo, za las brez trojnega dvojčka

Ljubljančan je bil prvi strelec srečanja, kot vedno je prikazal nekaj zelo atraktivnih akcij. Na žalost ena od njih ni štela v točkovni izkupiček.

Luka Dončić palačinka Video Šport Za slasten začetek dneva: Dončićeve palačinke!

Dončić je bil namreč ob prodoru pod prekrškom, po sodnikovem žvižgu pa je žogo zalučal visoko v zrak in jo, seveda, poslal skozi obroč.

Met zaradi predhodno prekinjene akcije ni štel, a vseeno se je znašel na družbenih omrežjih kot nova Dončićeva mojstrovina.

Kristaps Porzingis Bizarno Šport Ojoj ... Ne boste verjeli, na kaj je pozabil Porzingis!

Dallas bo v torek odigral še pripravljalno srečanje proti Philadelphia 76ers, v noči na soboto po srednjeevropskem času pa ga čaka obračun rednega dela proti Houston Rockets.

Komentarjev 1
  • jakec1575 13:06 27.julij 2020.

    pri vsej tehnologiji, zakaj ne naredijo v dvorani ekranov in tisti, ki je kupil karto dobi svoj "sedež". tako igrali dobijo gledalce na ekranih in izbranci poseben pogled na tekmo skozi svoj kvadrant, to je kot da bi sedel na tistem zicu.

Sorodne novice