NBA sprožila preiskavo proti Hardnu

Foto: Epa
Foto: Epa
Pristojni organi severnoameriške košarkarske lige bodo analizirali podrobnosti zvezdnikove pogodbe s Philadelphio 76ers.
Oglej si celoten članek

Severnoameriška košarkarska liga NBA je začela preiskavo o pogodbi zvezdnika Jamesa Hardna s Philadelphio, da bi ugotovila, če niso Sixers in Harden dogovor sklenili še pred začetkom prestopnega roka, poroča ESPN. Harden, desetkratni udeleženec tekme vseh zvezd, je uradno pogodbo sicer podpisal v sredo.

EuroTeam Gasol izbral najboljšo peterko, za Dončića zmanjkalo prostora

Najprej je v začetku leta Harden zavrnil ponudbo za enoletno podaljšanje, kar bi mu prineslo letno plačo 47 milijonov dolarjev. A je zatem sklenil dogovor za podaljšanje pogodbe za dve leti, do leta 2024 pa bo dobil 68,6 milijona dolarjev ter možnost, da po sezoni 2022/23 odstopi od pogodbe in si poišče drugo ekipo.

Tako je dobil veliko manj, a je s tem Philadelphii omogočil, da znotraj največje omejitve za plače igralcev podpiše dogovor še z dvema igralcema, PJ Tuckerjem in Danuelom Housejem.

Harden, eden izmed najboljših strelcev NBA, se je Philadelphii pridružil februarja letos v sklopi izmenjave igralcev z Brooklyn Nets, v kateri je bil od leta 2021.

Na bojni nogi Zvezdnik brutalno iskreno o nenehnih konfliktih z Dončićem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.