NBA zvezdnik s spektakularnim zabijanjem... Na svoj koš!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
New Yorkov igralec je verjetno dosegel koš, na katerega bo v celotni karieri najmanj ponosen.
Oglej si celoten članek

Mladi košarkar NBA ekipe New York Knicks Kevin Knox bo po tekmi s Sacramentom zagotovo pristal v priljubljeni oddaji Shaqtin a fool, saj je poskrbel za (najbolj smešno) potezo tekme.

Košarkar Kratkohlačnikov je namreč sredi druge četrtine dosegel avto-koš, kar se sicer v igri pod košem dokaj pogosto dogaja, a je Knox svojim točkam dal poseben pečat. Avto-koš je dosegel z zabijanjem!

Video Zvezdnik NCAA košarke brutalno nokavtiral sodnika

Krilni center Kraljev Marvin Bagley III je namreč krenil v prodor ter vrgel preko roke Juliusa Randla in zgrešil. Skok bi nato moral pripasti New Yorku, saj sta bila v najboljši poziciji Taj Gibson in Knox, a jima je bil nekoliko v napoto Buddy Hield, ki je ravno dovolj zmotil Knoxa.

Ta je želel žogo uloviti, a mu jo je pri doskoku uspelo zabiti skozi lasten koš, s čimer je povečal zaostanek New Yorka na devet točk.

Kljub katastrofalni predstavi Knoxa, ki je tekmo končal z vsega tremi točkami ter enim zadetim metom (skozi nasprotnikov koš) iz petih poizkusov, pa je New Yorku na koncu uspelo dobiti tekmo s 103:101.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.