Šport > Košarka
5905 ogledov

NBA zvezdnik s spektakularnim zabijanjem... Na svoj koš!

Kevin Knox Profimedia
New Yorkov igralec je verjetno dosegel koš, na katerega bo v celotni karieri najmanj ponosen.

Mladi košarkar NBA ekipe New York Knicks Kevin Knox bo po tekmi s Sacramentom zagotovo pristal v priljubljeni oddaji Shaqtin a fool, saj je poskrbel za (najbolj smešno) potezo tekme.

Košarkar Kratkohlačnikov je namreč sredi druge četrtine dosegel avto-koš, kar se sicer v igri pod košem dokaj pogosto dogaja, a je Knox svojim točkam dal poseben pečat. Avto-koš je dosegel z zabijanjem!

Kofi Cockburn in sodnik Lewis Garrison Video Šport Zvezdnik NCAA košarke brutalno nokavtiral sodnika

Krilni center Kraljev Marvin Bagley III je namreč krenil v prodor ter vrgel preko roke Juliusa Randla in zgrešil. Skok bi nato moral pripasti New Yorku, saj sta bila v najboljši poziciji Taj Gibson in Knox, a jima je bil nekoliko v napoto Buddy Hield, ki je ravno dovolj zmotil Knoxa.

Ta je želel žogo uloviti, a mu jo je pri doskoku uspelo zabiti skozi lasten koš, s čimer je povečal zaostanek New Yorka na devet točk.

Kljub katastrofalni predstavi Knoxa, ki je tekmo končal z vsega tremi točkami ter enim zadetim metom (skozi nasprotnikov koš) iz petih poizkusov, pa je New Yorku na koncu uspelo dobiti tekmo s 103:101.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice