NBA zvezdnik šokiral! Neverjetno, kako izgleda eden najboljših košarkarjev sveta

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nekdanji prvi izbor na NBA naboru ima tekom kariere velike težave z odvečnimi kilogrami.
Oglej si celoten članek

Komaj 21-letni NBA superzvezdnik Zion Williamson še vedno čaka na svojo vrnitev na košarkarska igrišča, potem ko ima ta nekdanji prvi izbor na naboru še vedno težave z desnim stopalom, katerega je dal letos operirati.

Zionova vrnitev se tako prelaga iz tedna v teden, sam košarkar pa ob pomanjkanju pravih treningov nabira odvečne kilograme, s katerimi je imel v preteklosti že velike težave.

Foto: Epa zion williamson

Zvezdnik ekipe New Orleans Pelicans se je tako pojavil na gostovanju njegove ekipe pri Houston Rockets ter s svojim izgledom šokiral vse prisotne.

Že tekom svoje najboljše fizične pripravljenosti je ta dominantni košarkar obremenjeval svoje noge s 130 kilogrami, kar je bilo preveč za njegova kolena in stopala, ki ob atraktivnem stilu Zionove igre preprosto niso mogla zdržati. Kako bo šele, ko se na igrišča vrne v trenutnem stanju?

Ameriški novinar Steve Helwick je namreč na socialnih omrežjih objavil Zionovo fotografijo z omenjene tekme, na kateri nosi rdečo trenirko in je s svojim izgledom resnično pretresel ves košarkarski svet.

Tudi to težavo se bo s pravim pristopom seveda dalo rešiti, toda pred Zionom je resnično veliko dela, če se želi vrniti v svojo top formo, s katero je bil naravnost nerešljiva uganka za nasprotne obrambe, saj je v lanski (svoji drugi) sezoni dosegal kar 27 točk, 7,3 skokov in 3,7 asistenc na tekmo, izbran pa je bil tudi na All Star tekmo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.