Šport > Košarka
11293 ogledov

NBA zvezdnik šokiral! Neverjetno, kako izgleda eden najboljših košarkarjev sveta

Zion Williamson Reševalni pas/Twitter
Nekdanji prvi izbor na NBA naboru ima tekom kariere velike težave z odvečnimi kilogrami.

Komaj 21-letni NBA superzvezdnik Zion Williamson še vedno čaka na svojo vrnitev na košarkarska igrišča, potem ko ima ta nekdanji prvi izbor na naboru še vedno težave z desnim stopalom, katerega je dal letos operirati.

Zionova vrnitev se tako prelaga iz tedna v teden, sam košarkar pa ob pomanjkanju pravih treningov nabira odvečne kilograme, s katerimi je imel v preteklosti že velike težave.

zion williamson | Avtor: Epa Epa

Zvezdnik ekipe New Orleans Pelicans se je tako pojavil na gostovanju njegove ekipe pri Houston Rockets ter s svojim izgledom šokiral vse prisotne.

Že tekom svoje najboljše fizične pripravljenosti je ta dominantni košarkar obremenjeval svoje noge s 130 kilogrami, kar je bilo preveč za njegova kolena in stopala, ki ob atraktivnem stilu Zionove igre preprosto niso mogla zdržati. Kako bo šele, ko se na igrišča vrne v trenutnem stanju?

Ameriški novinar Steve Helwick je namreč na socialnih omrežjih objavil Zionovo fotografijo z omenjene tekme, na kateri nosi rdečo trenirko in je s svojim izgledom resnično pretresel ves košarkarski svet.

Tudi to težavo se bo s pravim pristopom seveda dalo rešiti, toda pred Zionom je resnično veliko dela, če se želi vrniti v svojo top formo, s katero je bil naravnost nerešljiva uganka za nasprotne obrambe, saj je v lanski (svoji drugi) sezoni dosegal kar 27 točk, 7,3 skokov in 3,7 asistenc na tekmo, izbran pa je bil tudi na All Star tekmo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice