NBA zvezdnik znorel: "Grozno je, kar ste mi napravili! Nimate spoštovanja!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdnik NBA ekipe Utah Jazz je bil besen zaradi zgodnjega prihoda Wade pred njegova vrata.
Oglej si celoten članek

Francoski košarkarski as Rudy Gobert je imel sodeč po njegovi objavi na Twitter profilu na Svetovnem prvenstvu na Kitajskem za seboj zelo težko jutro.

NBA zvezdniku ter enemu največjih adutov francoske reprezentance je namreč navsezgodaj zjutraj potrkala na vrata WADA, svetovna antidopinška agencija, ter zahtevala Gobertov vzorec.

Center ekipe Utah Jazz je po potezi Wade znorel ter se jezil, da igralcev nihče ne spoštuje, da bi morali imeti vsaj priložnost se spočiti. Še posebej po tako težki tekmi, kot jo je Francija imela z Nemčijo.

Foto: Profimedia Rudy Gobert

"Zbudili so me zgodaj zjutraj ter zahtevali kri in urin. Dejstvo je, da bi lahko še malo spal ter se spočil po težki tekmi. Nimate nikakršnega spoštovanja do časa igralcev. Strašno je, kar je FIBA naredila!" je zapisal Gobert.

Francoski center pa ni našel pravega krivca, saj FIBA nima nobene veze z dopinškimi kontrolami, ki so v celoti v domeni Wade.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.