Šport > Košarka
4652 ogledov

NBA zvezdnik znorel: "Grozno je, kar ste mi napravili! Nimate spoštovanja!"

Rudy Gobert Profimedia
Zvezdnik NBA ekipe Utah Jazz je bil besen zaradi zgodnjega prihoda Wade pred njegova vrata.

Francoski košarkarski as Rudy Gobert je imel sodeč po njegovi objavi na Twitter profilu na Svetovnem prvenstvu na Kitajskem za seboj zelo težko jutro.

NBA zvezdniku ter enemu največjih adutov francoske reprezentance je namreč navsezgodaj zjutraj potrkala na vrata WADA, svetovna antidopinška agencija, ter zahtevala Gobertov vzorec.

Center ekipe Utah Jazz je po potezi Wade znorel ter se jezil, da igralcev nihče ne spoštuje, da bi morali imeti vsaj priložnost se spočiti. Še posebej po tako težki tekmi, kot jo je Francija imela z Nemčijo.

Rudy Gobert | Avtor: Profimedia Profimedia

"Zbudili so me zgodaj zjutraj ter zahtevali kri in urin. Dejstvo je, da bi lahko še malo spal ter se spočil po težki tekmi. Nimate nikakršnega spoštovanja do časa igralcev. Strašno je, kar je FIBA naredila!" je zapisal Gobert.

Francoski center pa ni našel pravega krivca, saj FIBA nima nobene veze z dopinškimi kontrolami, ki so v celoti v domeni Wade.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice