Ne boste verjeli, kaj je po porazu počel Dončić

Foto: Profimedia luka dončić
Namesto da bi objokoval svojo usodo, se je nemudoma posvetil Dallasu.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić ob porazu proti San Antonio Spurs (105:112) ni imel svojega večera, kar je posledica načetega zdravstvenega stanja in izgorelosti. Novinec še vedno ni povsem okreval po lažji poškodbi kolena, napačno pa je njegovo stanje ocenil tudi trener Rick Carlisle, ki ga je na parketu pustil kar 34 minut.

Težki časi Trener obžaluje napako, Nowitzki sočustvuje z Dončićem

Dončić je prikazal eno najslabših strelskih predstav v svoji kratki karieri onkraj luže, najbolj zaskrbljujoč statističen podatek tekme pa je bilo kar osem zgrešenih prostih metov (1/9).

"Razlog je psihološki. Vse je samo v moji glavi. Razmišljam o tem, da bom zgrešil. Delati moram na tem. Verjeti moram, da bom zadel vsak met," je komentiral 20-letnik po tekmi.

NBA Dončić tokrat neprepoznaven

Dončić si po porazu s Spursi ni privoščil počitka, temveč se je nemudoma posvetil delu. Vzel je žogo in se odpravil v Dallasove prostore za trening, kjer je treniral svoj met.

Foto: Twitter luka dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 13. Marec 2019.

    Res neverjetno kaj je počel,ne morem verjeti de je to res.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.