Ne boste verjeli, kje se je pojavil José Mourinho

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Portugalski trener je javnost presenetil s prav posebnim medijskim nastopom.
Oglej si celoten članek

José Mourinho se v Rimu očitno počuti kot doma. Odkar je lani sedel na klop AS Rome deluje precej bolj sproščeno kot med svojim službovanjem v Angliji. Pomagajo tudi dobre predstave moštva, saj so "sinovi volkulje" lani osvojili Konferenčno ligo.

Serie A Bijol zabil Handanoviću, Udinese na vrhu Serie A

Sloviti portugalski strateg kljub natrpanemu urniku najde čas za raznovrstne aktivnosti. Podal se je tudi na glasbeno sceno.

Pred kratkim je znani britanski raper, pevec in pisec Stormzy izdal novo skladbo z naslovom Mel Made Me Do It. Za promocijo pesmi je nastal tudi videospot.

In v omenjenem videospotu ima svojo vlogo Mourinho. Slednji sicer ne poje, ampak je s svojo značilno gesto dodal svoj delček v pisani glasbeni mozaik.

Po sedmih odigranih prvenstvenih tekmah v Serie A ima AS Roma na šestem mestu štiri točke zaostanka za vodilnim Napolijem. V Ligi Evropa so Rimljani vpisali po eno zmago in poraz.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.