Šport > Nogomet
530 ogledov

Bijol zabil Handanoviću, Udinese na vrhu Serie A

Jaka Bijol Epa
Nogometaši Udineseja so z izdatno slovensko pomočjo premagali slovito zasedbo milanskega Interja (3:1).

Inter je na nam bližnjem stadionu v Vidmu padel na kolena (1:3), tudi zavoljo zadetka Jake Bijola, svoje pa je na sredin igrišča dodal še en slovenski reprezentant, in sicer Sandi Lovrić. Slednji je tekmo začel in igral do 80. minute, ko ga je zamenjal strelec zadnjega zadetka Tolgay Arslan. Udinese je sicer že v peti minuti moral po žogo v svojo mrežo, toda nato so Bijol, Lovrić in druščina prevzeli nadzor nad obračunom in s tremi zadetki pripravili popoln preobrat. Bijol je rojaka Samirja Handanovića v vratih Interja premagal v 84. minuti obračuna in tedaj povišal vodstvo Udineseja na 2:1, piko na i pa je globoko v sodnikovem postavil že omenjeni Arslan.

Udinese je z zmago vpisal 16. točko prvenstva Serie A in tako vsaj začasno skočil na vrh lestvice. Inter ostaja pri 12 točkah, to pa je bil že tretji poraz v Serie A v tej sezoni za Milančane. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.