Ne boste verjeli, zakaj ne sme v Rusijo

Foto: epa
Foto: epa
Hrvaški trener se sooča z nenavadnimi težavami.
Oglej si celoten članek

Neven Spahija, ki je v Sloveniji služboval kot pomočnik trenerja pri Olimpiji in kot glavni trener pri Krki, morda ne bo mogel voditi svoje ekipe na naslednjem gostovanju.

Spahija v letošnji sezoni uspešno vodi Maccabi Tel-Aviv, zaenkrat ima v Evroligi štiri zmage in dva poraza. V torek bodo Izraelci doma igrali proti Anadolu Efesu, v četrtek pa bodo gostovali v Moskvi pri Himkiju.

Evroliga Derbi "deteljicam", Nikolić nemočen proti prvakom

Na pot v rusko prestolnico se bodo morda morali odpraviti brez svojega trenerja. Ruska ambasada je Spahiji namreč zavrnila vizo za vstop v državo, ker v potnem listu Hrvata ni bilo ustreznega prostora za birokracijske postopke, poroča Eurohoops.

Trenerjev potni list je bil namreč povsem poln, v njem zaradi številnihj potovanj ni bilo niti ene proste strani.

V Maccabijevi administraciji delajo s polno paro, da bi rešili problem in na zahtevno gostovanje odšli s prvim možem strokovnega štaba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.