Ne Dončić, tokrat je šov ukradel Čančar!

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Vlatko Čančar je navdušil ob vrnitvi pod obroče.
Oglej si celoten članek

Po daljši odsotnosti zaradi poškodbe stopala se je na igrišča vrnil Vlatko Čančar. Slovenski krilni košarkar je v dresu Denver Nuggets odigral 24 minut na tekmi z Los Angeles Lakers. Dosegel je dve točki, osem skokov in štiri podaje ob porazu njegovega moštva s 141:146.

Denver je tekmo pred domačimi navijači odigral v okrnjeni zasedbi, saj je trener Michael Malone ob tej priložnost spočil celotno prvo peterko, vključno s prvim zvezdnikom Nikolo Jokićem.

Foto: Profimedia Nikola Jokić

Čančar je na tekmi z jezerniki poskrbel tudi za enega od vrhuncev srečanja, ko je s podajo brez pogleda v protinapadu lepo zaposlil prostega soigralca, ta pa je nato z zabijanjem povišal prednost Denverja.

Tovrstne asistence so sicer praviloma v domeni Nikole Jokića, nedavno pa se je pod eno podpisal tudi najboljši slovenski košarkar Luka Dončić.

Zlata zrna so redni del NBA sezone sklenila na šestem mestu zahodne konference in se bodo v prvem krogu končnice pomerila z Golden State Warriors.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.