Ne gre v Real: Chicharito podaljšal

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Mehiški napadalec Javier Hernández je sodeč po besedah svojega agenta za pet let podaljšal pogodbo z Manchestrom Unitedom. Senzacija iz Srednje Amerike je bil pred kratkim tudi na radarju Real Madrida, ki pa bo moral okrepitve v konici napada, če jih sploh potrebuje, iskati drugje.
Oglej si celoten članek

"Pogajali smo se o novi Javierjevi pogodbi in zdaj je Manchestru Unitedu predan za pet let. Prejšnja pogodba je bila dobra za Manchester in za Javierja, saj je obema omogočila, da sta videla, ali spadata skupaj in ali lahko on doseže tisto, kar se je od njega pričakovalo. Obe strani sta izpolnili pričakovanja in United je z veseljem nagradil Javierja po njegovih izvrstnih predstavah v prejšnji sezoni," je za ESPN Deportes povedal njegov zastopnik Eduardo Hernández.

Po presenetljivem prihodu k Unitedu je Javier Hernández navdušil že v prvi polni sezoni pri rdečih vragih in zabil 20 golov v vseh tekmovanjih. Uradnih številk njegov zastopnik sicer ni želel izdati, toda govori se, da je moral United njegovo prvotno tedensko plačo (okrog 28 tisoč evrov) vsaj potrojiti (90 tisoč).

Jih je vreden? Takole je meni nič tebi nič zabil s škarjicami na ogrevanju pred tekmo proti Braziliji:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.