Šport > Nogomet
24 ogledov

Ne gre v Real: Chicharito podaljšal

Javier Hernandez Reuters
Mehiški napadalec Javier Hernández je sodeč po besedah svojega agenta za pet let podaljšal pogodbo z Manchestrom Unitedom. Senzacija iz Srednje Amerike je bil pred kratkim tudi na radarju Real Madrida, ki pa bo moral okrepitve v konici napada, če jih sploh potrebuje, iskati drugje.

"Pogajali smo se o novi Javierjevi pogodbi in zdaj je Manchestru Unitedu predan za pet let. Prejšnja pogodba je bila dobra za Manchester in za Javierja, saj je obema omogočila, da sta videla, ali spadata skupaj in ali lahko on doseže tisto, kar se je od njega pričakovalo. Obe strani sta izpolnili pričakovanja in United je z veseljem nagradil Javierja po njegovih izvrstnih predstavah v prejšnji sezoni," je za ESPN Deportes povedal njegov zastopnik Eduardo Hernández.

Po presenetljivem prihodu k Unitedu je Javier Hernández navdušil že v prvi polni sezoni pri rdečih vragih in zabil 20 golov v vseh tekmovanjih. Uradnih številk njegov zastopnik sicer ni želel izdati, toda govori se, da je moral United njegovo prvotno tedensko plačo (okrog 28 tisoč evrov) vsaj potrojiti (90 tisoč).

Jih je vreden? Takole je meni nič tebi nič zabil s škarjicami na ogrevanju pred tekmo proti Braziliji:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.