"Ne morem nadzirati boga, pogovori se z njim"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Teniška zvezdnica ni bila zadovoljna z odločitvijo glavnega sodnika.
Oglej si celoten članek

Nekdanja prva igralka sveta Venus Williams je bila ob porazu v uvodnem krogu peščenega turnirja v Parmi proti Anni Schmiedlovi kaznovana z opozorilom, ker je zaradi močnega vetra predolgo čakala z začetnim udarcem.

"Če piha veter, ne morem udariti žogice," je sodniku oporekala sedemkratna zmagovalka največjih turnirjev in dodala, naj se naslednjič raje obrne na višjo silo.

"Ne morem vplivati na boga, ne morem vplivati na veter. To ni v moji moči. Boga ne morem nadzirati, pogovori se z njim," je pristavila grožnji, da se bo glede incidenta obrnila na direktorja turnirja.

Američanka, povabljenka na turnir v Parmi, se je v prvem nizu vrnila po zaostanku z 2:5 in s petimi zaporednimi igrami povedla na dvoboju, a so ji v nadaljevanju začele pojenjati moči, tako da je Schimedlova, 125. igralka sveta, napredovala po preobratu s 5:7, 6:2, 6:2.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.