Šport
139 ogledov

"Ne morem nadzirati boga, pogovori se z njim"

venus williams Profimedia
Teniška zvezdnica ni bila zadovoljna z odločitvijo glavnega sodnika.

Nekdanja prva igralka sveta Venus Williams je bila ob porazu v uvodnem krogu peščenega turnirja v Parmi proti Anni Schmiedlovi kaznovana z opozorilom, ker je zaradi močnega vetra predolgo čakala z začetnim udarcem.

"Če piha veter, ne morem udariti žogice," je sodniku oporekala sedemkratna zmagovalka največjih turnirjev in dodala, naj se naslednjič raje obrne na višjo silo.

"Ne morem vplivati na boga, ne morem vplivati na veter. To ni v moji moči. Boga ne morem nadzirati, pogovori se z njim," je pristavila grožnji, da se bo glede incidenta obrnila na direktorja turnirja.

Američanka, povabljenka na turnir v Parmi, se je v prvem nizu vrnila po zaostanku z 2:5 in s petimi zaporednimi igrami povedla na dvoboju, a so ji v nadaljevanju začele pojenjati moči, tako da je Schimedlova, 125. igralka sveta, napredovala po preobratu s 5:7, 6:2, 6:2.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice