"Ne morem se pogledati v ogledalo"

Foto: Epa policija
V navijaškem nasilju pred tekmo pokala FA jo je grdo skupil navijač Evertona.
Oglej si celoten članek

Pred sobotnim obračunom najstarejšega nogometnega tekmovanja na svetu FA Cup so se spopadli navijači Millwalla in Evertona. 

Huligani Obračun v Londonu, tega v Angliji že dolgo ne pomnijo

Huligani so obračunali v bližini železniške postaje Surrey Quays v jugovzhodnem Londonu. Posredovati je morala policija.

V pretepu jo je grdo skupil navijač Evertona Jay Burns, ki ga je neznani navijač Millwalla napadel z nožem in mu prizadejal globoko ureznino po celotni dolžini lica. Burns je potreboval na desetine šivov, s čimer so mu zdravniki zakrpali iznakažen obraz.

Foto: Twitter jay burns

"Hvala vsem za prijazna sporočila. Zelo cenim, da ste se spomnili name. Povsem sem skrušen zaradi svojega obraza. Vesel sem podpore navijačev Evertona in Liverpoola. Sploh se ne morem pogledati v ogledalo," je sporočil. 

Policija je pridržala enega osmumljenca, pri katerem so našli rezilo.

Millwall je tekmo dobil z izidom 3:2, odločni zadetek pa je padel šele v četrti minuti sodnikovega podaljška.

Foto: Facebook jay burns  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.