Ne sme igrati, ker so zamudili za 14 sekund!

Foto: EPA Adrien Silva morda ne bo mogel igrati za "lisjake" vse do januarja.
Foto: EPA Adrien Silva morda ne bo mogel igrati za "lisjake" vse do januarja.
Čeprav je angleški nogometni prvoligaš Leicester lizbonskemu Sportingu že plačal 22 milijonov funtov odškodnine za portugalskega reprezentanta Adriena Silvo, se je pri prestopu zapletlo.
Oglej si celoten članek

Mednarodna nogometna zveza (Fifa) je zavrnila registracijo Portugalca Adriena Silve, ker so prestop iz lizbonskega Sportinga izvedli 14 sekund po izteku predvidenega roka.

Leicester City je po prestopu, ki se je zgodil 31. avgusta, sicer sporočil, da je zamudo - ta naj bi nastala zaradi dolgega usklajevanja med obema kluboma, odobrila Evropska nogometna zveza (Uefa), a očitno to ni pomagalo, dokumenti so na Fifo prišli prepozno.

Angleži zdaj napovedujejo, da se bodo pritožili, če ne bodo uspešni, portugalski napadalec ne bo smel igrati vse do januarja.

Po aferi v MB Agim Ibraimi se je vrnil v Slovenijo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.