''Ne smemo misliti, da smo prvaki''

Foto: EPA
Foto: EPA
K izjemni zmagi nad Španijo je svoj delež dodal tudi kapetan Jaka Lakovič in razžalostil tasta.
Oglej si celoten članek

''Ne smemo spet iti v ekstreme. Gre za zelo lepo in pomembno zmago. Ekipa je bila popolnoma ista kot tista dan prej, ko smo z veliko sreče odnesli živo glavo proti Čehom. Tega se moramo dobro zavedati. Verjetno ta zmaga pomeni zelo veliko, najverjetneje prinaša tudi dve točki za drugi del tekmovanja, a če bomo že zdaj mislili, da smo evropski prvaki, bomo imeli veliko težav z Gruzijo, Hrvaško in Poljsko. Videli smo, da so to odlične ekipe,'' je kljub fenomenalni zmagi nad Španci vse prisotne na tla spuščal kapetan reprezentance Jaka Lakovič.

V odločilnih trenutkih dvoboja z furijo sta se izkazala tudi Edo Murić in Zoran Dragić. Oba nastopata na svojem drugem evropskem prvenstvu. ''Vsi fantje so dve leti starejši in izkušenejši, igrali so tudi v evropskih pokalih. Naredili so korak naprej in to se dobro vidi. Prevzemajo velike mete in vse skupaj je prineslo velik plus Sloveniji,'' je mlajša soigralca pohvalil kapetan.

Ta je sicer precej razžalostil svojega tasta, ki je ponosen Katalonec. ''Uf,'' je bil kratek Lakovič, ko je bil opozorjen na to dejstvo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:55 6. September 2013.

    Dejan Zavec tajno orožje Slovenije proti Španiji http://bit.ly/1anQ1N2

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.