Šport
1 ogledov

''Ne smemo misliti, da smo prvaki''

slovenija španija jaka lakovič EPA
K izjemni zmagi nad Španijo je svoj delež dodal tudi kapetan Jaka Lakovič in razžalostil tasta.

''Ne smemo spet iti v ekstreme. Gre za zelo lepo in pomembno zmago. Ekipa je bila popolnoma ista kot tista dan prej, ko smo z veliko sreče odnesli živo glavo proti Čehom. Tega se moramo dobro zavedati. Verjetno ta zmaga pomeni zelo veliko, najverjetneje prinaša tudi dve točki za drugi del tekmovanja, a če bomo že zdaj mislili, da smo evropski prvaki, bomo imeli veliko težav z Gruzijo, Hrvaško in Poljsko. Videli smo, da so to odlične ekipe,'' je kljub fenomenalni zmagi nad Španci vse prisotne na tla spuščal kapetan reprezentance Jaka Lakovič.

V odločilnih trenutkih dvoboja z furijo sta se izkazala tudi Edo Murić in Zoran Dragić. Oba nastopata na svojem drugem evropskem prvenstvu. ''Vsi fantje so dve leti starejši in izkušenejši, igrali so tudi v evropskih pokalih. Naredili so korak naprej in to se dobro vidi. Prevzemajo velike mete in vse skupaj je prineslo velik plus Sloveniji,'' je mlajša soigralca pohvalil kapetan.

Ta je sicer precej razžalostil svojega tasta, ki je ponosen Katalonec. ''Uf,'' je bil kratek Lakovič, ko je bil opozorjen na to dejstvo. 

Komentarjev 1
  • rado 10:55 06.september 2013.

    Dejan Zavec tajno orožje Slovenije proti Španiji http://bit.ly/1anQ1N2