Nejasna prihodnost Glasgow Rangers

Foto: EPA
Foto: EPA
Škotski nogometni velikan Glasgow Rangers se je v zadnjih mesecih znašel v hudih finančnih težavah, ki so zamajale tudi obstoj kluba. Za zdaj še ni jasno niti to, ali bo 54-kratni škotski prvak v prihajajoči sezoni sploh igral v prvi škotski ligi, saj ga vodstvo tekmovanja ni uvrstilo na danes objavljen razpored sezone.
Oglej si celoten članek

Na urniku za sezono 2012/13 je namesto kluba iz Glasgowa za zdaj zapisano le Club 12, kar pomeni, da so v vodstvu lige pustili odprta vrata za Rangers, če bodo pravočasno rešili težave v klubu. Vsekakor morajo biti zadeve jasne do 4. avgusta, ko je na sporedu tekma med "klubom 12" in Kilmarnockom. Če v Glasgowu ne bodo zmogli nastopa v elitni ligi, bo njegovo mesto najverjetneje zavzel Dunfermline, ki je sicer izpadel iz prve lige, ali pa drugouvrščena ekipa druge lige Dundee.

V prejšnji sezoni so moštvu Glasgow Rangers že odvzeli deset točk, ker se je klub znašel v prisilni poravnavi, mestni tekmec Celtic pa si je tudi zaradi tega brez težav priboril naslov prvaka za sezono 2011/12.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.