"Nekateri rezultati testov katastrofalni"

Foto: Žurnal24 Slovenski reprezentanti so začeli akcijo svetovno prvenstvo. (Foto: Gregor Katič
Slovenska nogometna reprezentanca je v Mariboru začela priprave na svetovno prvenstvo v Južnoafriški republiki. Matjaž Kek naj z nekaterimi rezultati na testiranjih ne bi bil zadovoljen.
Oglej si celoten članek

Nogometaši, ki bodo v naslednjih dneh skušali Keka prepričati, naj jih vzame najprej na priprave v Brunico (23. maja), nato pa tudi na SP v JAR, so že prestali tudi prve zdravniške preglede in testiranja. Po informacijah iz slovenske vrste Matjaž Kek z nekaterimi rezultati testov ni bil zadovoljen. Še več, dejal je, da so katastrofalni.

Prvenstvo v JAR se bo začelo 11. junija, končalo pa 11. julija. Slovenija bo igrala v skupini C skupaj z Anglijo, ZDA in Alžirijo.
Sicer pa je večina Kekovih izbrancev − zaradi klubskih obveznosti so manjkali še nekateri igralci vključno s Samirjem Handanovićem, Renejem Krhinom, ki ga v soboto čaka finale Lige prvakov z milanskim Interjem, Valterjem Birso, Markom Šulerjem in Bojanom Jokićem (ta je te dni tudi uradno prestopil v italijanski Chievo) − v Mariboru opravila prvi trening.


Že zdaj pa je prišlo do spremembe v zdravniškem taboru slovenske vrste. Zaradi družinskih razlogov je bil namreč sodelovanje primoran odpovedati fizioterapevt Gianfranco Borca, so sporočili z Nogometne zveze Slovenije. Borco (ob njem sta v reprezentanci fizioterapevta še Tomaž Šavnik in Khalid Nasif) bo v reprezentanci zamenjal Miran Kovačič iz Domžal, ki je bil sicer − prav zaradi možnosti, da se komu kaj nenapovedanega pripeti − ves čas "v pripravljenosti" za pomoč izbrani vrsti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.