Nekdanja miss 'kriva' za preporod Defoa

Foto: Žurnal24 Imogen Thomas je poskrbela za odlično formo Jermaina Defoa. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Številni angleški mediji so se zadnje časa spraševali, kje se skriva skrivnost za odlično formo napadalca Tottenhama, Jermaina Defoa. Odgovor: v nekdanji miss Walesa Imogen Thomas.
Oglej si celoten članek

Napadalec Tottenhama Jermain Defoe je letošnjo sezono začel na najboljši možni način. Na nedavnem reprezentančnem srečanju med njegovo Anglijo in Nizozemsko je v le 45 minutah kar dvakrat zatresel mrežo oranj. V domačem prvenstvu pa se je v prvih treh kolih že štirikrat vpisal med strelce. Angleški mediji so se seveda začeli spraševati, kje se skriva skrivnost za odlično formo nekdanjega igralca Portsmoutha. Odgovor so našli v novem dekletu Defoa, Imogen Thomas. Prelestna lepotica je leta 2003 postala miss Walesa. Čeprav je nekdanja zvezdnica britanske različice Big Brotherja z Defoem v zvezi le nekaj tednov, pa je v tem kratkem času poskrbela za popolni preporod svojega novega fanta. Le s kakšnimi prijemi ji je uspelo, pa se najbrž sprašuje sleherni nogometni navdušenec?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.