Šport
11 ogledov

Nekdanja miss 'kriva' za preporod Defoa

Imogen Thomas je poskrbela za odlično formo Jermaina Defoa.
1/12
Žurnal24 main
Številni angleški mediji so se zadnje časa spraševali, kje se skriva skrivnost za odlično formo napadalca Tottenhama, Jermaina Defoa. Odgovor: v nekdanji miss Walesa Imogen Thomas.

Napadalec Tottenhama Jermain Defoe je letošnjo sezono začel na najboljši možni način. Na nedavnem reprezentančnem srečanju med njegovo Anglijo in Nizozemsko je v le 45 minutah kar dvakrat zatresel mrežo oranj. V domačem prvenstvu pa se je v prvih treh kolih že štirikrat vpisal med strelce. Angleški mediji so se seveda začeli spraševati, kje se skriva skrivnost za odlično formo nekdanjega igralca Portsmoutha. Odgovor so našli v novem dekletu Defoa, Imogen Thomas. Prelestna lepotica je leta 2003 postala miss Walesa. Čeprav je nekdanja zvezdnica britanske različice Big Brotherja z Defoem v zvezi le nekaj tednov, pa je v tem kratkem času poskrbela za popolni preporod svojega novega fanta. Le s kakšnimi prijemi ji je uspelo, pa se najbrž sprašuje sleherni nogometni navdušenec?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.