Nekdanjemu slovenskemu selektorju se je izpolnila velika želja

Foto: Epa
Foto: Epa
Tvorec ene izmed najlepših slovenskih športnih pravljic bo prevzel vodenje Borca iz Banjaluke.
Oglej si celoten članek

Nekdanji izjemni jugoslovanski rokometaš ter tvorec slovenske rokometne pravljice, ko so naši rokometaši leta 2017 osvojili bronasto medaljo na Svetovnem prvenstvu, Črnogorec Veselin Vujović, bo postal nov trener Borca in Banjaluke.

Po poročanju Glasa Srpske naj bi bila zadeva že zaključena, čaka se le še uradni podpis. S tem se bo Vujoviću uresničila ena največjih želja v karieri, saj je sam večkrat poudaril, da bi si nekega dne želel sesti za krmilo banjeluške ekipe, ki je s podpisom takšne legende potrdila visoke ambicije, ki naj bi jih klub imel za prihodnost.

Z vso silo Legenda udarila po našem bivšem selektorju: "Kot trener in človek je enak nuli!"

Borac naj bi poleg domačih lovorik tako ciljal tudi na uspeh v Evropi, kjer jim bo letos v okviru Evropskega pokala v osmini finala nasproti stalo slovensko Gorenje.

Dosedanji trener moštva Mirko Mikić naj bi ostal v ekipi kot del Vujovićevega strokovnega štaba, klub pa je napovedal prihod številnih okrepitev tudi na igralskem področju.

Vujović je sicer tekom trenerske kariere do sedaj vodil Metaloplastiko, Ciudad Real, Vardar, Al Sadd, Al Shabab in Zagreb ter reprezentance Jugoslavije, Makedonije in Slovenije, katera je prekinila sodelovanje s črnogorskim strokovnjakom decembra 2019 po incidentu na klopi Zagreba s svojim varovancem in reprezentantom Aleksom Vlahom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.