Nekdanji član Juventusa in Chelseaja premagal hudo bolezen

Foto: Profimedia Gianluca Vialli
Nekdaj odlični nogometni napadalec je ozdravel.
Oglej si celoten članek

Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gianluca Vialli je spet zdrav po bitki z rakom trebušne slinavke. Za italijanski časnik La Repubblica je pojasnil, da je decembra končal 17 mesecev kemoterapije.

"En cikel osem mesecev, drugi devet," je dejal 55-letnik, ki je z Italijo osvojil tretje mesto na svetovnem prvenstvu 1990. "Zelo težko obdobje je bilo to," je še povedal nekdanji napadalec Juventusa in Sampdorie, ki mu pri zadnjem pregledu niso odkrili znakov bolezni.

Vialli, ki je sicer menedžer italijanske reprezentance, je trenutno v Londonu. Nekdanji napadalec je igral tudi za Chelsea, kasneje pa je londonski klub vodil tudi kot trener. Pandemijo novega koronavirusa v svoji precej prizadeti domovini Italiji opazuje od daleč.

Foto: Epa Gianluca Vialli

Vidi pa jo kot ogromen test in kot nekaj, kar bo pokazalo, kaj dejansko pomeni šport. "Ko nam bodo lepote športa in nogometa, čustva in spomini pomagali, da se vrnemo v življenje," je napovedal Vialli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.