Šport > Nogomet
196 ogledov

Nekdanji član Juventusa in Chelseaja premagal hudo bolezen

Gianluca Vialli Profimedia
Nekdaj odlični nogometni napadalec je ozdravel.

Nekdanji italijanski nogometni reprezentant Gianluca Vialli je spet zdrav po bitki z rakom trebušne slinavke. Za italijanski časnik La Repubblica je pojasnil, da je decembra končal 17 mesecev kemoterapije.

"En cikel osem mesecev, drugi devet," je dejal 55-letnik, ki je z Italijo osvojil tretje mesto na svetovnem prvenstvu 1990. "Zelo težko obdobje je bilo to," je še povedal nekdanji napadalec Juventusa in Sampdorie, ki mu pri zadnjem pregledu niso odkrili znakov bolezni.

Vialli, ki je sicer menedžer italijanske reprezentance, je trenutno v Londonu. Nekdanji napadalec je igral tudi za Chelsea, kasneje pa je londonski klub vodil tudi kot trener. Pandemijo novega koronavirusa v svoji precej prizadeti domovini Italiji opazuje od daleč.

Gianluca Vialli | Avtor: Epa Epa

Vidi pa jo kot ogromen test in kot nekaj, kar bo pokazalo, kaj dejansko pomeni šport. "Ko nam bodo lepote športa in nogometa, čustva in spomini pomagali, da se vrnemo v življenje," je napovedal Vialli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.