Nekdanji Lotus prvi predstavil dirkalnik

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pred novo sezono formule 1 je moštvo Caterham, nekdanji Lotus, prvo predstavilo dirkalnik za leto 2012. V slogu sodobnih časov je bila predstavitev virtualna, saj so slike bolida razkrili na družabnih omrežjih Twitter in Facebook.
Oglej si celoten članek

Caterham je virtualno predstavitev sicer načrtoval za četrtek, ko bi tudi izšla strokovna revija F1 Racing z njihovim dirkalnikom na naslovnici; a ker so naročniki revijo dobili že danes in so se "vohunske" fotografije takoj pojavile na spletu, so se pri moštvu odzvali še z uradnimi fotografijami.

Dirkalnik CT01 bo ostal v tradicionalnih barvah, zeleni in rumeni, kakršne je imela nekoč ekipa Lotus, preden se je po koncu lanske sezone preimenovala. Več podrobnosti o bolidu za 2012 bodo v ekipi razkrili v četrtek, znano pa je, da bo dirkaška zasedba ostala enaka kot lani: dirkača bosta Finec Heikki Kovalainen in Italijan Jarno Trulli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.