Šport > Moto športi
19 ogledov

Nekdanji Lotus prvi predstavil dirkalnik

Caterham Facebook
Pred novo sezono formule 1 je moštvo Caterham, nekdanji Lotus, prvo predstavilo dirkalnik za leto 2012. V slogu sodobnih časov je bila predstavitev virtualna, saj so slike bolida razkrili na družabnih omrežjih Twitter in Facebook.

Caterham je virtualno predstavitev sicer načrtoval za četrtek, ko bi tudi izšla strokovna revija F1 Racing z njihovim dirkalnikom na naslovnici; a ker so naročniki revijo dobili že danes in so se "vohunske" fotografije takoj pojavile na spletu, so se pri moštvu odzvali še z uradnimi fotografijami.

Dirkalnik CT01 bo ostal v tradicionalnih barvah, zeleni in rumeni, kakršne je imela nekoč ekipa Lotus, preden se je po koncu lanske sezone preimenovala. Več podrobnosti o bolidu za 2012 bodo v ekipi razkrili v četrtek, znano pa je, da bo dirkaška zasedba ostala enaka kot lani: dirkača bosta Finec Heikki Kovalainen in Italijan Jarno Trulli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.