Nekdanji nogometaš hudo poškodovan v potresu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Skupil jo je ob rušenju zgradbe.
Oglej si celoten članek

V hudem potresu, ki je včerak prizadel Petrinjo, Sisak in okolico, je bil težje poškodovan tudi nekdanji nogometaš Segeste Danijel Kukić, ki je za klub iz Siska nastopal v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je Segesta igrala tudi v najmočnejši hrvaški ligi. Bivšega nogometaša so z reševalnim vozilom hudo poškodovanega prepreljali v bolnišnico v Zagrebu, kjer so ga nemudoma operirali.

Njegov oče Dušan Kukić je sicer nekdanji nogometni sodnik in zdaj eden od vodilnih mož sodniške organizacije pri hrvaški nogometni zvezi. Ta je zvečer novico o sinovih poškodbah potrdil za Index.hr.

"Snaha mi je sporočila, da je operiran. Več ne vem, čakam na nove informacije. Sin se je sprehajal po ulici v Sisku, ko se je začel potres. Vse se je začelo rušiti in z ene od stavb ga je zadela opeka, ali kaj podobnega, in mu poškodovala glavo," je dejal Dušan Kukić.

Po uradnih informacijah, ki so bile dostopne včeraj zvečer, je življenje v potresu izgubilo sedem oseb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.