Šport > Nogomet
2872 ogledov

Nekdanji nogometaš hudo poškodovan v potresu

Potres Hrvaška, Sisak Profimedia
Skupil jo je ob rušenju zgradbe.

V hudem potresu, ki je včerak prizadel Petrinjo, Sisak in okolico, je bil težje poškodovan tudi nekdanji nogometaš Segeste Danijel Kukić, ki je za klub iz Siska nastopal v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je Segesta igrala tudi v najmočnejši hrvaški ligi. Bivšega nogometaša so z reševalnim vozilom hudo poškodovanega prepreljali v bolnišnico v Zagrebu, kjer so ga nemudoma operirali.

Njegov oče Dušan Kukić je sicer nekdanji nogometni sodnik in zdaj eden od vodilnih mož sodniške organizacije pri hrvaški nogometni zvezi. Ta je zvečer novico o sinovih poškodbah potrdil za Index.hr.

"Snaha mi je sporočila, da je operiran. Več ne vem, čakam na nove informacije. Sin se je sprehajal po ulici v Sisku, ko se je začel potres. Vse se je začelo rušiti in z ene od stavb ga je zadela opeka, ali kaj podobnega, in mu poškodovala glavo," je dejal Dušan Kukić.

Po uradnih informacijah, ki so bile dostopne včeraj zvečer, je življenje v potresu izgubilo sedem oseb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice