Nekdanji reprezentant v Triglavu

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Klub iz Kranja bo odslej močnejši za izkušenega vezista.
Oglej si celoten članek

Vodstvo NK Triglav Kranj je v svoje vrste pripeljalo vezista Aleša Mertlja, 31-letnega Kranjčana, ki se tako vrača v matično sredino. Produkt kranjske akademije ima izjemno uspešno kariero, v kateri je nastopal za reprezentanco Slovenije in z Mariborom osvojil vse lovorike, ki jih je v slovenskem klubskem nogometu možno osvojiti.

"Ob vrnitvi domov me prevevajo zgolj in samo pozitivni občutki. Verjamem v pozitivno zgodbo z ekipo, s trenerjem, športnim direktorjem, predsednikom in drugimi. Kar najbolje se bomo pripravili na nadaljevanje sezone, da bi izpolnili cilj in si zagotovili obstanek ter tako tlakovali pot k uspehom v prihodnosti. Vračam se v klub, kjer sem igral praktično za vse mladinske selekcije, ob tem sem bil tudi kapetan teh ekip, nastopal sem v članski konkurenci in poznam položaj kluba," je ob podpisu dejal Mertelj.

Po igranju v akademiji Triglava in v njegovi članski ekipi je Mertelj nastopal še za Koper, Maribor in češko Karvino. Igral je v evropski ligi in v ligi prvakov, v njegovi vitrini pa je šest naslovov državnega prvaka, štirje pokalni naslovi in štirje superpokalni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.