Šport > Nogomet
168 ogledov

Nekdanji reprezentant v Triglavu

Maribor Rubin Kazan Evropska liga Ljudski vrt Mertelj M'Vila Gregor Katič
Klub iz Kranja bo odslej močnejši za izkušenega vezista.

Vodstvo NK Triglav Kranj je v svoje vrste pripeljalo vezista Aleša Mertlja, 31-letnega Kranjčana, ki se tako vrača v matično sredino. Produkt kranjske akademije ima izjemno uspešno kariero, v kateri je nastopal za reprezentanco Slovenije in z Mariborom osvojil vse lovorike, ki jih je v slovenskem klubskem nogometu možno osvojiti.

"Ob vrnitvi domov me prevevajo zgolj in samo pozitivni občutki. Verjamem v pozitivno zgodbo z ekipo, s trenerjem, športnim direktorjem, predsednikom in drugimi. Kar najbolje se bomo pripravili na nadaljevanje sezone, da bi izpolnili cilj in si zagotovili obstanek ter tako tlakovali pot k uspehom v prihodnosti. Vračam se v klub, kjer sem igral praktično za vse mladinske selekcije, ob tem sem bil tudi kapetan teh ekip, nastopal sem v članski konkurenci in poznam položaj kluba," je ob podpisu dejal Mertelj.

Po igranju v akademiji Triglava in v njegovi članski ekipi je Mertelj nastopal še za Koper, Maribor in češko Karvino. Igral je v evropski ligi in v ligi prvakov, v njegovi vitrini pa je šest naslovov državnega prvaka, štirje pokalni naslovi in štirje superpokalni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.