Nekdanji svetovni prvak osumljen posilstva

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Nekdanji šampion je v težavah.
Oglej si celoten članek

Nekdanji svetovni boksarski prvak v velterski kategoriji Victor Ortiz je osumljen posilstva, zato ta konec tedna ne bo med glavnimi atrakcijami boksarskega večera v Kaliforniji. "Ostal bom doma in se pripravljal na naslednje izzive," je sporočil prek Instagrama.

Ortiz se je sam predal policiji, ki je dobila prijavo neke ženske, da jo je boksar letos marca napadel in posilil. Drugih detajlov policija ni razkrila, dodala je le, da se mora Ortiz na sodišču pojaviti 1. oktobra.

Enaindtridesetletni Ortiz je ljubiteljem tega športa najbolj znan po dvoboju s Floydom Mayweatherjem septembra 2011. Slednji je do zmage prišel z "knockoutom" v četrti rundi, vendar šele potem, ko je sodnik prekinil dvoboj, da je Ortizu dosodil kazensko točko zaradi namernega udarca z glavo.

Ortiz, ki je po tem dvoboju zabeležil še tri zmage, tri poraze in en neodločen izid, se je preizkusil tudi pred TV kamerami. Nastopil je v resničnostnem šovu "Dancing with the Stars" in filmu "The Expendables 3".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.