Šport
439 ogledov

Nekdanji svetovni prvak osumljen posilstva

Victor Ortiz Reuters
Nekdanji šampion je v težavah.

Nekdanji svetovni boksarski prvak v velterski kategoriji Victor Ortiz je osumljen posilstva, zato ta konec tedna ne bo med glavnimi atrakcijami boksarskega večera v Kaliforniji. "Ostal bom doma in se pripravljal na naslednje izzive," je sporočil prek Instagrama.

Ortiz se je sam predal policiji, ki je dobila prijavo neke ženske, da jo je boksar letos marca napadel in posilil. Drugih detajlov policija ni razkrila, dodala je le, da se mora Ortiz na sodišču pojaviti 1. oktobra.

Enaindtridesetletni Ortiz je ljubiteljem tega športa najbolj znan po dvoboju s Floydom Mayweatherjem septembra 2011. Slednji je do zmage prišel z "knockoutom" v četrti rundi, vendar šele potem, ko je sodnik prekinil dvoboj, da je Ortizu dosodil kazensko točko zaradi namernega udarca z glavo.

Ortiz, ki je po tem dvoboju zabeležil še tri zmage, tri poraze in en neodločen izid, se je preizkusil tudi pred TV kamerami. Nastopil je v resničnostnem šovu "Dancing with the Stars" in filmu "The Expendables 3".

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice