Nekdanji teniški as s hudo nesrečo

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Nekdanja številka 3 svetovnega tenisa David Nalbandian je na reli prizkušnji doživel hudo nesrečo.
Oglej si celoten članek

Kar nekaj športnikov je po koncu svojih športnih poti presedlalo med voznike relija, za podobno potezo kot nekdanji smukaški as Luc Alphand in smučarski skakalec Adam Malysz pa se je pred časom odločil tudi argentinski teniški igralec David Nalbandian.

Štiriintridesetletnik, ki je leta 2013 sklenil teniško kariero zaradi poškodbe, je včeraj doživel spektakularno nesrečo, a jo je začuda odnesel brez hujših posledic. Njegovo Chevrolet Agile je naredilo dve salti, iz vozila pa so njemu in sovozniku, ki jo je prav tako odnesel nepoškodovan, pomagali gledalci. Finalist wimbledonskega turnirja iz leta 2002 je še isti dan lahko v družbi hčerke zaplaval v bazenu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.