Nekdanji zvezdnik Barcelone brcnil žogo v sodnika, ta šokiral z reakcijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometaš Zenita jo je odnesel brez opomina, kljub temu da so mnogi pričakovali celo rdeči karton.
Oglej si celoten članek

Ofenzivni nogometaš ruskega Zenita, Malcom, je imel obilo sreče na derbiju proti Dinamu iz Moskve, ki ga je Zenit dobil z rezultatom 2:0.

Foto: Profimedia Malcom

Nekdanji nogometaš Barcelone, ki je v minulem prestopnem roku okrepil ruskega prvaka, je namreč z žogo zadel glavnega sodnika tekme, Jevgenija Turbina, potem ko je ta že zaustavil igro in zahteval, da se žoga vrne na mesto prekrška.

Brazilec, ki je žogo proti mestu prekrška resnično poslal kar preko polovice igrišča in zagotovo ni ciljal sodnika, je takoj dvignil roke ter se začel opravičevati, a so vseeno vsi na stadionu Dinama pričakovali vsaj rumeni karton, morda celo rdečega, a je Turbin pokazal Brazilcu palec navzgor in mu oprostil celotno zadevo.

K Brazilcu je nato takoj pristopil soigralec ter ruski reprezentant Artem Dzjuba ter se ponorčeval iz njega, saj je gestikuliral, da ga za to potezo "nagrajuje" s kartonom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.