Šport > Nogomet
6039 ogledov

Nekdanji zvezdnik Barcelone brcnil žogo v sodnika, ta šokiral z reakcijo

Malcom Profimedia
Nogometaš Zenita jo je odnesel brez opomina, kljub temu da so mnogi pričakovali celo rdeči karton.

Ofenzivni nogometaš ruskega Zenita, Malcom, je imel obilo sreče na derbiju proti Dinamu iz Moskve, ki ga je Zenit dobil z rezultatom 2:0.

Malcom | Avtor: Profimedia Profimedia

Nekdanji nogometaš Barcelone, ki je v minulem prestopnem roku okrepil ruskega prvaka, je namreč z žogo zadel glavnega sodnika tekme, Jevgenija Turbina, potem ko je ta že zaustavil igro in zahteval, da se žoga vrne na mesto prekrška.

Brazilec, ki je žogo proti mestu prekrška resnično poslal kar preko polovice igrišča in zagotovo ni ciljal sodnika, je takoj dvignil roke ter se začel opravičevati, a so vseeno vsi na stadionu Dinama pričakovali vsaj rumeni karton, morda celo rdečega, a je Turbin pokazal Brazilcu palec navzgor in mu oprostil celotno zadevo.

K Brazilcu je nato takoj pristopil soigralec ter ruski reprezentant Artem Dzjuba ter se ponorčeval iz njega, saj je gestikuliral, da ga za to potezo "nagrajuje" s kartonom.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.