Šport > Nogomet
1209 ogledov

"Kot gesto dobre volje naj nam dajo Messija!"

James Pallotta Epa James Pallotta
Predsednik Rome od Barcelone zahteva Lionela Messija.

Kot smo že pisali, je bila AS Roma z Bordeauxom že dogovorjena za prestop Malcolma, pa se je vmešala Barcelona in jim dobesedno z letališča speljala brazilskega vezista, ki so si ga to poletje najbolj želeli. Predsednik Rome James Pallotta je potezo označil za nemoralno in neetično.

monchi Nezaslišano Šport Rimljani zagrozili Barceloni: Pravico bomo iskali na sodišču!

lionel messi | Avtor: Epa Epa
"Barcelona podobne stvari počne že nekaj let in to se za klub s takšnim ugledom res ne spodobi," je bil oster ameriški poslovnež na čelu Rome. "Sicer so se opravičili, a opravičila ne sprejmem. Opravičilo sprejmem samo v dveh primerih. Prvič, da nam Malcoma zdaj enostavno dajo. A vem, da se to ne bo zgodilo. Ali drugič, da nam kot gesto dobre volje dajo Messija!"

Pallotta trdi, da si je Malcoma želelo več velikih klubov, a se drugi za razliko od Barcelone niso vmešali, saj so vedeli, da je že dogovorjen z njimi. "Malcom je res želel priti k nam." Pa je v zadnjem hipu Bordeaux sprejel višjo odškodnino Barceloone. "Drugi klubi vedo, da se ne počne tega, kar je naredila Barcelona. Tudi Bordeaux ne bi smel nikoli storiti tega, kar je. Pravne posledice za oba kluba sledijo. To, kar so storili, je nemoralno in neetično." 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.