Nekdanji zvezdnik Barcelone razbil pevcu nos ter ga prosil, naj ga ustreli

Foto: Profimedia
Nekdanji nogometaš Barcelone je pristopil do žene znanega turškega pevca, ji priznal svoja čustva ter napadel njenega moža, ki jo je poizkušal odvesti stran.
Oglej si celoten članek

Turški nogometaš Arda Turan sicer slovi po škandalih, toda njegov poslednji incident je preprosto razred zase, ki pusti daleč za seboj vse težave, ki jih je imel v preteklosti.

Rekordna kazen Zaradi trenutka norosti bo manjkal polovico sezone

Turan je namreč povzročil pretep v nočnem klubu, kjer je napadel znanega turškega pevca Berkaya in mu zlomil nos. Razlog naj bi bila ... ženska!

Foto: Instagram Berkay

Turan naj bi ravno zapuščal klub, ko je zagledal pevčevo ženo Özlem Adi, h kateri je pristopil ter ji zašepetal: "Če ne bi bil poročen, bi želel biti s teboj." Ko je Berkay ugotovil, da se nekdanji vezist Barcelone smuka okoli njegove žene, je prišel do njega ter mu povedal: "Njo bom poslal domov, potem pa se boma midva pogovorila kot moška."

Foto: Instagram Özlem Adi

V trenutku, ko je vodil ženo iz kluba, pa ga je Turan s pestjo udaril v obraz in mu zlomil nos. Očitno pa se je kmalu pokesal, saj je še iste noči obiskal Berkaya v bolnišnici. Toda s seboj je prinesel pištolo! Ko je pristopil k Berkayu, se mu je opravičil: "Nisem vedel, da je tvoja žena. Žal mi je. Enostavno ubij me!"

Nekdanji kapetan turške reprezentance je zgodbo na Instagram story tudi potrdil.

Foto: Instagram Arda Turan Instagram Story

"Želel bi se oglasiti zaradi tega, kar pišejo mediji. Spor se je dejansko zgodil in sicer na mestu, kjer se dobivam s prijatelji. Imel sem prost dan. Toda razlog za spor ni bila čast, kot nekateri pišejo," je sporočil Turan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:28 11. Oktober 2018.

    muslimansak posla pač...koknu bi ga pa konc en gnoj manj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.