Pistorius mu je grozil, zdaj kruto ustreljen pred svojo hišo

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Južnoafriško republiko je pretresel umor nekdanjega reprezentanta in televizijskega analitika.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek zvečer je v Johannesburgu umrl Marc Batchelor. Gre za nekdanjega nogometnega reprezentanta JAR, ki je po koncu aktivne kariere delal kot analitik na južnoafriških televizijah.

Šok Tragedija v družini Zidane, trener Reala zapustil priprave

Batchelor je bil javnosti znan tudi preko primera Oscarja Pistoriusa, na procesu zoper paraolimpijca je bil namreč priča. Izpovedal je, da mu je Pistorius grozil, ker je domneval, da ima afero z njegovim kasneje umorjenim dekletom Reevo Steenkamp.

Batchelor je bil ustreljen blizu svojega doma okrog šestih popoldne po lokalnem času. Mimo njegovega avtomobila sta se pripeljala dva motorja, njuni potniki pa so izstrelili kopico nabojev v Batchelorjev avtomobil in ga ubili.

Foto: Twitter Marc Batchelor streljanje

"Nekajkrat je bil ustreljen skozi okno in je umrl na mestu dogodka," je za News24 dejal Lungelo Dlamini, predstavnik johannesburške policije. "Začeli smo preiskavo, motiv napada pa nam še ni znan," je dodal Dlamini.

Južnoafriški mediji poročajo, da ima napad značilnosti dejanj profesionalnih morilcev in dodajajo, da je bil Batchelor vpleten v različne posle, zaradi katerih se je pogosto znašel na sodiščih.

Foto: Twitter Marc Batchelor streljanje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.