Nemci s podzemno do Wembleyja

Foto: Twitter nemška reprezentanca podzemna železnica twitter Foto: Twitter nemška reprezentanca podzemna železnica twitter Foto: Twitter nemška reprezentanca podzemna železnica twitter Foto: Twitter nemška reprezentanca podzemna železnica twitter
Nemška nogometna reprezentanca se je na trening na stadionu Wembley odpravila s podzemno železnico in naletela na val odobravanja.
Oglej si celoten članek

Nemška izbrana vrsta je dokazala, da se tudi v času, ko se nogometni zvezdniki naokrog prevažajo z osebnimi letali oziroma jih prevažajo osebni vozniki, da potovati skromno.

Mario Götze, Thomas Müller, Per Mertesacker in Marco Reus so le nekateri izmed nogometašev, ki so raje izbrali javni prevoz, da bi se tako izognili prometni konici. S podzemno železnico se je na prizorišče prijateljske tekme pripeljal tudi selektor Joachim Löw.

''Še nikoli v svoji karieri nisem naredil česa podobnega,'' je povedal generalni direktor Oliver Bierhoff in razkril, da je ideja o vožnji s podzemno železnico najbolj navdušila Pera Mertesackerja. ''Ko se nam je porodila ideja, je bil takoj za, prav tako pa je prevzel odgovornost,'' je dodal Beirhoff.

Nemško reprezentanco nocoj čaka druga prijateljska tekma z Anglijo. Prva, na kateri se je resneje poškodoval nogometaš Reala Sami Khedira, se je končala z neodločenim rezultatom (1:1).

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.