Šport > Nogomet
19 ogledov

Nemci s podzemno do Wembleyja

nemška reprezentanca podzemna železnica twitter
1/4
Reševalni pas/Twitter
Nemška nogometna reprezentanca se je na trening na stadionu Wembley odpravila s podzemno železnico in naletela na val odobravanja.

Nemška izbrana vrsta je dokazala, da se tudi v času, ko se nogometni zvezdniki naokrog prevažajo z osebnimi letali oziroma jih prevažajo osebni vozniki, da potovati skromno.

Mario Götze, Thomas Müller, Per Mertesacker in Marco Reus so le nekateri izmed nogometašev, ki so raje izbrali javni prevoz, da bi se tako izognili prometni konici. S podzemno železnico se je na prizorišče prijateljske tekme pripeljal tudi selektor Joachim Löw.

''Še nikoli v svoji karieri nisem naredil česa podobnega,'' je povedal generalni direktor Oliver Bierhoff in razkril, da je ideja o vožnji s podzemno železnico najbolj navdušila Pera Mertesackerja. ''Ko se nam je porodila ideja, je bil takoj za, prav tako pa je prevzel odgovornost,'' je dodal Beirhoff.

Nemško reprezentanco nocoj čaka druga prijateljska tekma z Anglijo. Prva, na kateri se je resneje poškodoval nogometaš Reala Sami Khedira, se je končala z neodločenim rezultatom (1:1).

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.