Nemci šele v drugem polčasu strli BiH

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Bodo Edin Džeko in druščina lahko nastopali na mednarodni sceni? (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Carlos Vela (na fotografiji) je skupaj z Efrainom Juarezom odšel v mehiško noč.
Nogometne reprezentance pred svetovnim prvenstvom uigravajo še zadnje kombinacije. Tokrat so svojo pripravljenost preizkušali Nemci in Španci, ki so zmagali, ter Italijani, ki so izgubili.
Oglej si celoten članek

Nemci so bili ob polčasu prijateljskega srečanja proti BiH v izgubljenem položaju, saj so naši nekdanji brati vodili z zadetkom odličnega Edina Džeka. Nemci so v drugem polčasu le strnili vrste in prek Bayerenovega dvojca, Philippa Lahma in Bastiana Schweinsteigerja, prišli do zmage s 3:1. Lahm je zadel iz igre, medtem ko je bil Schweinsteiger dvakrat natančen iz najstrožje kazni.

Aktualni svetovni prvaki Italijani so z 1:2 klonili proti Mehiki. Za zmagovalce je že v prvem polčasu zadel Carlos Vela, vodstvo je v 84. minuti povišal Medina. Častni zadetek za azzure pa je zabil Leonardo Bonucci. Nič kaj prepričljivi niso bili niti aktualni evropski prvaki Španci, ki spadajo med glavne favorite za končno zmago na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki. Furija je le z 1:0 ugnala Južno Korejo. Strelec zmagovitega zadetka je delo Jesusa Navasa.

Prijateljske tekme:


Španija : Južna Koreja 1:0 (0:0)
Navas (87)

Italija : Mehika 1:2 (0:1)
Bonucci (89); Vela (17), Medina (84)

Nemčija : BiH 3:1 (0:1)
Lahm (50), Schweinsteiger (74/11-m, 77/11-m); Džeko (15)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.