Nemški huligani z mačetami in boksarji jurišali na Angleže

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Več gostov puba v bližini Wembleya je utrpelo poškodbe glave in obraza.
Oglej si celoten članek

Pred ponedeljkovo večerno tekmo lige narodov med Anglijo in Nemčijo (3:3) je prišlo do neredov v pubu blizu londonskega stadiona Wembley. 

Liga narodov Italija končala madžarsko pravljico

V zgodnjih večernih urah je okoli sto moških - mnogi so bili zamaskirani - prišlo na vrt puba Green Man in napadlo goste, je danes za nemško tiskovno agencijo dpa sporočila policija.

Čeprav je bilo med njimi videti tudi nekaj angleških šalov in klobukov, oblasti menijo, da je šlo za preoblečene navijače nemške nogometne reprezentance.

Po podatkih policije je prišlo do prerivanja v množici, huligani pa naj bi bili oboroženi z mačetami in boksarskimi nastavki, poroča britanski Sun.

Več gostov je utrpelo poškodbe glave in obraza, pet jih je končalo v bolnišnici, nihče pa ni bil življenjsko ogrožen. Ob posredovanju policije je večina napadalcev pobegnila. Štiri vpletene osebe so aretirali.

Gostje, med katerimi so nekateri prišli v pub z družinami, da bi si ogledali tekmo, so tudi prek Twitterja s posnetki in komentarji izrazili šok nad nasilnimi prizori.

Foto Novinarja javne televizije šokirala med vklopom v živo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.