Šport > Nogomet
1259 ogledov

Nemški huligani z mačetami in boksarji jurišali na Angleže

huligani Wembley PrtSc
Več gostov puba v bližini Wembleya je utrpelo poškodbe glave in obraza.

Pred ponedeljkovo večerno tekmo lige narodov med Anglijo in Nemčijo (3:3) je prišlo do neredov v pubu blizu londonskega stadiona Wembley. 

Italijanska nogometna reprezentanca Liga narodov Šport Italija končala madžarsko pravljico

V zgodnjih večernih urah je okoli sto moških - mnogi so bili zamaskirani - prišlo na vrt puba Green Man in napadlo goste, je danes za nemško tiskovno agencijo dpa sporočila policija.

Čeprav je bilo med njimi videti tudi nekaj angleških šalov in klobukov, oblasti menijo, da je šlo za preoblečene navijače nemške nogometne reprezentance.

Po podatkih policije je prišlo do prerivanja v množici, huligani pa naj bi bili oboroženi z mačetami in boksarskimi nastavki, poroča britanski Sun.

Več gostov je utrpelo poškodbe glave in obraza, pet jih je končalo v bolnišnici, nihče pa ni bil življenjsko ogrožen. Ob posredovanju policije je večina napadalcev pobegnila. Štiri vpletene osebe so aretirali.

Gostje, med katerimi so nekateri prišli v pub z družinami, da bi si ogledali tekmo, so tudi prek Twitterja s posnetki in komentarji izrazili šok nad nasilnimi prizori.

finski novinarji Podgorica Foto Šport Novinarja javne televizije šokirala med vklopom v živo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice