Nemški reprezentant za 42 mio. v PSG

Foto: EPA
Foto: EPA
Triindvajsetletni nemški nogometni reprezentant Julian Draxler se iz Wolfsburga seli v Paris Saint-Germain, je potrdil nemški prvoligaš, katerega član je bil doslej Draxler.
Oglej si celoten članek

Napadalno usmerjeni vezist Julian Draxler je za nemško izbrano vrsto na 27 tekmah dosegel tri zadetke. Prestop naj bi bil vreden 42 milijona evrov, pogodbo pa bodo sklenili do leta 2021.

Iz Wolfsburga so sporočili, da so se dogovorili o praktično vseh najpomembnejših podrobnostih selitve v ekipo francoskih prvakov, o podrobnostih pa ekipi ne bosta govorili. Nogometaša, ki se odlikuje po igri z obema nogama, hitrosti in močnem strelu, sedaj čaka le še zdravniški pregled.

Draxler je že na začetku sezone povedal, da si želi zapustiti Wolfsburg, kjer je igral vsega 18 mesecev, ko je prestopil iz Schalkeja za 36 milijonov evrov. Wolfsburg v tej sezoni igra zelo slabo in je v krogu ekip, ki se bodo lahko borile za izpad iz elitne nemške lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.